Ton Balıklı Makarna
KAÇ KİŞİLİK
4 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ
8 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ
12 DAKİKA

1 kutu ton balığı
1 paket makarna(burgu)
1 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet salatalık turşusu
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı kapari
Tuz, Karabiber

Makarnayı kaynayan tuzlu suyun içinde 8 dakika haşlayın. Süzüp kenarda bekletin. Ton balığının suyunu süzün. Mayonezi, zeytinyağını, ufak doğranmış salatalık turşusunu ayrı bir kapta karıştırın. Bunu ton balıklarına ekleyin. Haşlanmış makarnayı margarinle soteleyin. Kaparileri içine atın. Ton balıklı sosu da ilave edin. Servis yaparken maydanozla süsleyin.