Kurumsal
1956 yılında kurulmuş olan firmamız ilk olarak 15 ton/gün kapasiteyle un üretimine başlamış olup, 1969 yılında bölgenin 2. büyük un üreticisi durumuna gelmiştir. Faaliyet alanımızı genişletmek ve Pazar taleplerini değerlendirmek adına firmamız 1972 yılında makarna sektöründe de yer almaya karar vermiştir.

Türkiye de kullanılan en yeni teknoloji ile 1974 yılında 6 ton/gün makarna üretimine başlayan firmamız 1980-1986 yılları arasında dünya makarna üreticisi olan İtalya’dan dönemin son teknolojisi makinaları ithal ederek, 30 ton/gün kapasiteye ulaşmayı başarmıştır. Bu süreç zarfında kapasitesini arttırıp, kendisini yenileyerek ürün kalitesini arttırıcı yatırımlarına da devam ederek; 1990 yılında 40 ton/gün, 1994 yılında 60 ton /gün, 1998 yılında 100 ton/gün ve 2000'li yılların başında 200 ton/gün kapasiteye ulaşmıştır.

2013 yılı itibarıyla yeni yapılan yatırımlarla değirmen kapasitesini 600 ton/gün, makarna kapasitesini; spaghetti 175 ton/gün, kesme makarna 200 ton/gün olmak üzere toplam 375 ton /güne çıkarmıştır. 
BUĞDAY İŞLEME KAPASİTESİ
0
TON/GÜN
İRMİK ÜRETİM KAPASİTESİ
0
TON/GÜN
TÜRKİYE’NİN 345. EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU (ISO 500 2021)
0MİLYAR TL
CİRO/YIL
MAKARNA ÜRETİM KAPASİTESİ
0
TON/GÜN
BUĞDAY UNU ÜRETİM KAPASİTESİ
0
TON/GÜN
TÜRKİYE’NİN 194. EN BÜYÜK İHRACATÇISIYIZ (TİM 2021)
0
MİLYON $
Firmamızın yeni yatırımı 2017 yılında Mersin’de gerçekleştirilmiş olup en son teknoloji İtalyan hatları ve değirmen sistemleri kullanılarak Mersin limanına 10 dakikalık mesafede kurulmuştur.

Bu yeni yatırımla beraber 2 fabrikamızdaki toplam günlük üretim kapasitesi 1200 ton makarna ve 1300 ton un üretim kapasitesine ulaşmıştır. Bu yeni tesis ve lokasyon firmamıza gerek kalite, gerek termin tarihi açısından rakiplerine nazaran büyük bir avantaj sağlamış ve firmamız sektördeki güçlü duruşunu korumaya devam etmiştir.

Firmamız TS-İSO-EN 9001:2008, TS-ISO- EN 22000 kalite sistem sertifikası, ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemi ve helal sertifikası gibi tüm kalite güvence sertifikalarına sahiptir.